ANTIMIS FUNDAȚIA

Fundaţia „ANTIMIS” este persoană juridică română cu scop non-profit, înfiinţată conform legii. Fundaţia „ANTIMIS” srpijină promovarea valorilor culturale şi spirituale. Printre obiectviele noastre se numără: prevenirea, limitarea sau înlăturarea efectelor tempoare sau permanente ale unor situaţii care pot genera marginalizarea sau excluziunea socială a unei persoane, familii, grup sau comunităţi; Identificarea şi limitarea situațiilor de risc la care se poate afla la un moment dat o persoană, o familie sau un grup; menţinerea, refacerea sau dezvoltarea capacităţilor persoanei sau familiei aflate în situaţii specifice de vulnerabilitate sau de risc de excludere socială; desfașurarea de activități educativ-culturale cu copii preșcolari și școlari; prevenirea și limitarea situațiilor de abandon școlar.

Website:
antimis.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular