Fundația AGAPEDIA România

Programul educațional al Fundației Agapedia România are ca scop îmbunătăţirea calității vieţii copiilor, atât prin acumularea de noi cunoștințe cât și abilități de educație socio-emoțională.Programul #GREAT este despre:💥𝗚rozavi – pentru că fiecare copil e grozav și fiecare are un potențial grozav!💥𝗥elaționare – crearea unui mediu sigur și potrivit învățării, pentru că învățarea însăși este bazată pe o relație apropiată cu copilul💥𝗘ducație emoțională – identificarea emoțiilor proprii, înțelegerea lor, acceptarea și gestionarea eficientă💥𝗔bilități – pentru a arăta empatie față de ceilalți, a comunica, a găsi soluții, a lucra în echipă și a lua decizii responsabile.💥𝗧oți împreună – învățăm și creștem. Pentru că atunci când unul predă, de fapt, doi învață!Haide să contribuim împreună la formarea unei generații mai capabile să facă față dificultăților vieții, și mai bine pregătite pentru a aduce schimbări pozitive în lume!

Website:
www.agapedia.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular