Fundatia ADEPT Transilvania

Fundația ADEPT Transilvania, fondată în 2004, este o organizație non-guvernamentală dedicată conservării biodiversității și dezvoltării rurale, situată în Saschiz, România. În cei peste 14 ani de activitate, ADEPT a oferit prioritate protejării acestor peisaje agricole cu Înaltă Valoare Naturală din Transilvania și a susținut comunitățile de mici fermieri care au modelat aceste peisaje, de-a lungul secolelor și le păstrează și astăzi.

Scopul nostru este să oferim acestor peisaje și comunități un viitor economic și relevanță pentru secolul XXI, fără a sacrifica sustenabilitatea și productivitatea acestora. Sistemul agricol practicat în Târnava Mare reprezintă un model important de agricultură sustenabilă și productivă la nivel european.

Fundația ADEPT derulează un program integrat ce leagă beneficiile economice și sociale de conservarea biodiversității crescând capacitatea locală pentru un bun management în viitor.

Unele dintre cele mai importante peisaje agricole cu Înaltă Valoare Naturală se regăsesc în România, în special în Transilvania. Aceste peisaje oferă o productivitate ridicată și locuri de muncă la nivel local, precum și alte beneficii importante pentru publicul larg din Europa

Website:
www.fundatia-adept.org

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular