Asociația Free Miorița

Free Miorița eliberează mințile de fatalismul mioritic.

Mioritici liberi, cu mintea și cu fapta.

De-a lungul anilor, ne-am implicat și am organizat proiecte, acțiuni și campanii sociale, eco și de aventură. Lumină pentru România, Lumină pentru Ursici, Camera Larisei, Dacioți până-n Mongolia, Mioritici prin Kîrgîzstan sau NordkappSolo.

„Lumină pentru România” este campania prin care descoperim oameni care trăiesc în întuneric și școli neracordate la rețeaua de electricitate. Până acum am dus lumina la peste 1.000 de oameni în 256 de familii, la ultimele 4 școli publice, Centrul de Salvare și Reabilitare al Animalelor Sălbatice și 2 bisericuțe, în 98 de localități din 29 județe.

Website:
www.freemiorita.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular