Foto Club Arad

Asociația Foto Club Arad este o organizație non-guvernamentală, cu sediul în Arad, România, personalitate juridică adminstrată în baza Statutului Organizației, finanțată prin contribuțiile membrilor, proiecte și prin sponsorizări.


Asociația continuă tradiția Foto Club Arad înființat în anul 1968 și are ca obiect de activitate:

promovarea artei și tehnicii fotografice
realizarea de creații artistice în domeniul artei fotografice prin contribuția membrilor
organizarea de saloane de artă fotografică
participarea la saloane de artă fotografică naționale și internaționale
organizarea de schimburi de experiență, conferințe, dezbateri cu alte asociații (cluburi) similare din țară și străinătate
organizarea de cursuri de pregătire (inițiere, perfecționare, editare) în arta fotografică.

Website:
fotoclubarad.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular