FONSS- Federatia Organizatiilor Neguvernamenale pentru Servicii Sociale

FONSS militeaza pentru implicarea ONGurilor furnizoare de servicii sociale la elaborarea si ameliorarea politicilor din domeniul serviciilor sociale, in vederea unui sector sustenabil, accesibil, disponibil de servicii, de buna calitate, in Romania. FONSS contribuie la consolidarea capacitatii furnizorilor non-profit de servicii sociale de a raspunde nevoilor persoanelor vulnerabile/cu risc de excluziune si promoveaza o abordare bazata pe drepturile omului in interventiile sociale. Principalele obiective ale FONSS sunt: implicarea activa a ONG romanesti in elaborarea politicilor de furnizare de servicii sociale; sprijinirea ONG in dezvoltarea de servicii sociale durabile si de buna calitate in comunitati; cresterea gradului de constientizare cu privire la drepturile fundamentale ale omului si la politicile de incluziune sociala, prin sprijinirea accesului cetatenilor la serviciile sociale si la masurile de reducere a saraciei si de incluziune sociala. FONSS e foarte activa in procesul de consultare cu autoritatile si institutiile cu rol de programare strategica.

Website:
fonss.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular