Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași - FONTIS

Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS este structura reprezentativă de tineret din județul Iași, înființată printr-o decizie a Tribunalului Iași pe 18 aprilie 2019. În prezent FONTIS numără 33 de structuri de și pentru tineret din județ (asociații studențești, organizații profesionale și Consiliul Județean al Elevilor), fiind astfel cea mai mare structură de tineret la nivelul unui județ din România. FONTIS a fost Co-managerul Programului „Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020” și a fost responsabilă de implementarea cu succes a activităților și proiectelor din perioada 2 mai 2019 – 31 octombrie 2020, informațiile complete fiind incluse în Raportul ICTR 2019-2020, care poate fi studiat pe www.fontis.ro.

Viziunea: Credem în puterea tinerilor de a-și transforma orașul în cel mai bun loc de trăit.
Misiunea: Implicăm activ tinerii în decizii, inițiative și programe care dezvoltă și inovează ecosistemul urban.

Website:
www.fontis.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular