Federatia ONG-urilor Sociale din Transilvania

Membrii federației lucrează în diverse şi numeroase domenii de activitate: protecția copilului, ajutorare tineret, îngrijirea vârstnicilor şi a persoanelor cu boli incurabile, sprijinirea comunităților de romi, sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi, combaterea violenței în familie, îngrijire paliativă, ajutor în caz de catastrofe și ajutor de bază caritabil (ex. mâncare pe roți, îngrijire ambulatorie).

Misiunea Federației este de a facilita suport uman, informațional și tehnic pentru membrii săi, de a deveni partener de dialog social la nivel național, de cooperare internațională și de a susține implementarea Strategiei UE pentru Regiunea Dunării.

Obiectivele specifice sunt următoarele:
facilitarea schimbul de informaţii, experienţe şi bune practici printre membri;
crearea unui cadru care facilitează identificarea de parteneri, perspective de colaborare şi prin care se stabilesc relaţii de complementaritate;
formarea profesională comună;
intervizarea reciprocă;
întărirea personală în misiunea proprie şi promovarea spiritului civic în domeniul social.

Website:
www.socialngonetwork.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular