Fundatia pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale

Fundaţia pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale a fost înfiinţată în anul 2009 cu scopul de a susține, promova și dezvolta servicii sociale precum și servicii de asistență socială de calitate.

Ce facem noi:
- servicii și activități în domeniul adopției interne;
- servicii de îngrijire și asistență la domiciliu pentru persoane vârstnice și persoane aflate în incapacitate temporară de a se îngriji singure;
- consiliere și sprijin pentru părinți și copii;
- alte servicii sociale pentru diferite categorii de beneficiari ( persoane în dificultate, asistență maternală, etc.)
- cercetări în domeniul social, în scopul dezvoltării serviciilor sociale adaptate nevoilor persoanelor/comunității;


Azi suntem o mare echipă care a reușit cu succes să dezvolte nenumărate programe în domeniul social și să asigure intervenție specializată pentru a sprijini persoanele aflate în nevoie.

Programul național #EuAdopt este dedicat promovării și conștientizării adopției la nivelul publicului larg. Până în prezent am ajutat peste 600 de persoane aflate în diferite etape ale procesului de adopție și știm că putem mai mult.

Programul național #BatrânețeLiniștită este dedicat persoanelor vârstnice. Ne dorim să aducem cât mai multă alinare și suport în viața celor dragi vouă prin servicii de îngrijire și asistență la domiciliu.

Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii spijină și asistă părinții și potențialii părinți pentru a face față dificultăților psihosociale care afectează relațiile familiale, pentru dezvoltarea competențelor parentale, pentru prevenirea separării copilului de familia sa și sprijină copiii atunci când apar probleme în dezvoltarea acestora.

Website:
www.fdss.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular