Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj este echipa orasului Cluj-Napoca, echipa clujenilor. Dar si echipa de suflet a celor care au studiat la Cluj, iar viata i-a purtat apoi spre alte meleaguri, sau echipa celor care inteleg sa ofere ceva comunitatii in care s-au format."Impreuna din 1919" este sinteza acestei comuniuni dintre echipa si oras. Dar "U" inseamna mai mult decat atat: e urmarita, respectata si iubita in toata Romania si chiar peste hotare.PALMARES FC UNIVERSITATEA CLUJ- Optimi de finala Cupa Cupelor vs Atletico Madrid(1965/1966)- Turul 1 Cupa UEFA Levski Sofia (1972/1973)- Castigatoare a Cupei Romaniei (1965)- Finalista a Cupei României (1934, 1942, 1949, 2015)- Locul 2 in Campionatul Romaniei (1933)- Locul 3 in Campionatul Romaniei (1934, 1972)- Golgheterul campionatului (MIhai Adam, 1965)- Golgheterul campionatului (Mihai Adam, 1968)- Golgheterul campionatului (Septimiu Campeanu, 1980)FC Universitatea Cluj este un club sportiv de drept privat, persoana juridica fara scop lucrativ.Activitatea, la care ia parte intreaga comunitate, aseaza in prim plan sportivul, suporterul si performanta.

Website:
www.fcucluj.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular