Fundația pentru Asistență Socială și Tineret (FAST)

Misiunea Fundației FAST este de a ajuta copiii și familiile din medii defavorizate prin proiecte de educație și dezvoltare comunitară. Beneficiarii provin din Municipiul Săcele dar și din comunitățile rurale Zizin, Tărlungeni. Centrul de Pregătire Vocațională „ZIUREL” a fost deschis oficial în octombrie 2017, în urma unui proiect implementat de către Fundația pentru Asistență Socială și Tineret (FAST)
și finanțat de Velux Foundations, ERSTE Stiftung, FAST UK și Bolton at Home. În cadrul Centrului, funcționează un program educațional pentru tineri, care îmbină educația nonformală cu practica profesională. Prin intermediul parteneriatului cu Liceul Tehnologic „Victor Jinga”, elevii din Săcele, Tărlungeni, respectiv Zizin, au ocazia să participe săptămânal la ateliere educative și sesiuni de consiliere pentru dezvoltare personală. La Centrul „ZIUREL”, copii și tineri cu vârste între 12 și 18 ani descoperă resursele necesare pentru a-și îmbunătăți abilitățile tehnice și sociale, devenind, astfel, mai bine pregătiți pentru viață.

În prezent, la Centrul „ZIUREL”, lucrează, cu energie și devotament, o echipă alcătuită din 6 formatori. Pregătirea practică se organizează sub forma unor ateliere în domeniile: coafură, menaj, bucătărie, mentorat, bricolaj - construcții, mecanică. Programul anual include și întâlniri profesori - elevi, excursii și ieșiri de grup, o festivitate de premiere și o tabără la final de an școlar.

Website:
www.facebook.com/centrulziurel

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular