Asociata Culturala "Ermis" Brasov

Asociația Culturala „Ermis” a fost înființată în 2017, cu scopul păstrării, conservării și promovării multiculturalității (reprezentând tradiții, muzică, dansuri, artă gastronomie etc.) în context european, deși activitățile culturale au început încă din 2016 prin formarea ansamblului de dansuri grecești al asociației.De la înființare până în prezent Asociația a organizat numeroase evenimente multiculturale de anvergură la sala Patria a Filarmonicii Brașov (audiență peste 300 persoane și aproximativ 100 de artiști dansatori și muzicanți), - Ziua Internațională a Dansului - Seara balcanică a muzicii și dansului, evenimente anuale, Ziua națională a greciei la Coresi și Afi Brasov și a participat la evenimente marcante din oraș cât și din țară.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular