Asociata Ergo

Asociația noastră își propune să susțină valorile regionale, dezvoltarea profesională și economică a tinerilor intelectuali și organizarea de evenimente.

Asociația a fost înființată în 2002 de tineri ardeleni cu experiență în activități publice (în mare parte foști lideri de organizații studențești). Printre principalele obiective ale asociației se numără promovarea valorilor regionale transilvănene și bánság, precum și sprijinirea și susținerea tinerilor transilvăneni, precum și ajutarea acestora cu studiile și formarea profesională continuă. Un alt obiectiv este dezvoltarea spiritului comunitar al tinerilor maghiari din Transilvania, crearea unei elite organizaționale sociale care să îndeplinească standardele europene și dezvoltarea unui sistem de instruire corespunzător.

Pentru a-și atinge obiectivele, asociația organizează diverse programe și participă la rezolvarea diferitelor proiecte. Organizează evenimente și conferințe culturale, academice și profesionale. Oferă consiliere membrilor săi și reprezintă interesele membrilor săi la nivel intern și internațional.

Website:
ergo.org.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular