Asociatia Elite Art Club UNESCO

Elite Art Club UNESCO are ca scop promovarea principiilor fundamentale UNESCO prin organizarea unor proiecte culturale complexe care raspund la exigentele societatii civile nationale si contribuie la dezvoltarea Romaniei din punct de vedere cultural si educational. La nivel international, eforturile Elite Art Club UNESCO se concentreaza in directia promovarii cooperarii intelectuale internationale si difuzarea valorilor culturale universale punand un accent deosebit pe rolul Romaniei in dezvoltarea patrimoniului cultural european.
Elite Art Club UNESCO este o organizatie non-guvernamentala nonprofit ce si-a inceput activitatea in 2003 iar in 2010 a devenit unicul reprezentant in Romania al retelei globale Jeunesses Musicales International – cea mai ampla organizatie neguvernamentala din lume dedicata promovarii tinerilor muzicieni.
Cu sprijinul partenerilor, sponsorilor si voluntarilor, de-a lungul celor 15 ani de activitate Elite Art Club UNESCO a implementat peste 300 de proiecte in domeniile muzicii, artei vizuale si proiecte educationale ce sprijina excelenta profesionala.
Directiile de muzica clasica si arta vizuala sunt prioritare pentru Elite Art Club UNESCO si majoritatea proiectelor initiate in aceste domenii au devenit evenimente anuale precum Festivalul Classics for Pleasure si Concursul International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti. In 2008, ca urmare a evolutiei constante a proiectelor de arte vizuale s-a deschis galeria de arta Elite Art Gallery. Pe langa derularea unui program complex de promovarea a artistilor contemporani galeria deruleaza de asemenea numeroase proiecte de arta vizuala care au ca scop dezvoltarea societatii civile prin intermediul artei.

Website:
www.eliteart.org

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular