Asociatia Clubul Sportiv EduSport

Asociaţia Clubul Sportiv EduSport si-a propus sa contribuie la dezvoltarea armonioasă a tineretului: educaţie prin sport, pentru o viaţă sănătoasă şi activă, şi educaţie pentru sport, respectiv sprijinirea sportivilor talentaţi, în vederea obţinerii înaltei performanţe.In prezent, in cadrul clubului nostru functioneaza sectia de Patinaj, prin cele doua componente ale sale: patinajul artistic pe gheata si patinajul artistic pe role inline.Ne dorim foarte mult sa incurajam popularizarea patinajului artistic si in acest sens, am infiintat Scoala de Patinaj EduSport, o scoala unde copiii vin cu drag sa invete tainele patinajului, de la instructorii nostri. Astfel, din 2012 pana in prezent, am reusit sa initiem foarte multi copii in tainele patinajului artistic, dar si sa selectionam foarte multi sportivi pentru patinajul de performanta, atat pe gheata cat si pe role inline.In fiecare an, clubul, cu suportul familiilor sportivilor de performanta, asigura participarea sportivilor EduSport la competitii nationale si internationale pe gheata ( de ex. circuitul European Criterium - un circuit compus din 5 competitii la care participa sportivi din toata Europa) , cat si pe role inline (ex. World Open Inline Figure Skating).Imagini de la concursuri si evenimente:https://www.youtube.com/c/ClubulSportivEduSporthttps://www.facebook.com/EduSportClubhttps://www.facebook.com/ScoaladePatinaj

Website:
www.scoaladepatinaj.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular