Educația la Sat

Scopul Asociaţiei este prevenirea abandonului școlar, susţinerea şi îmbunătăţirea continuă a sistemului educaţional din mediul rural prin activităţi alternative de tip afterschool. Scopul Asociaţiei este acela de a facilita educația pentru elevi şi preşcolari, precum şi de a consilia părinţi şi cadre didactice, în direcţia implementării unui învăţământ interactiv, și nonformal. Beneficiarii direcţi ai asociaţiei „EDUCAȚIA LA SAT” vor fi copiii,din comuna Coșteiu, Jud. Timiș, care studiază la școala din sat și care vor fi implicaţi în proiecte educative și de învățare, iar indirecţi părinţii şi cadrele didactice, care vor fi formate şi consiliate în acest scop.
Edu-Sat urmărește, în vederea îndeplinirii misiunii sale, următoarele obiective:
• Creșterea gradului de promovare la evaluarea națională a copiilor din mediul rural;
• Scăderea abandonului școlar din mediul rural;
• Reducerea procentului de copii analfabeți funcționali din mediul rural;
• Creșterea calității actului educațional din mediul rural românesc;
• Efectuarea de studii pentru identificarea și definirea nevoilor de educaţie la nivel local;
• Introducerea activitatilor nonformale și informale de educatie in mediul formal;
• Implicarea activă a parintilor, aparținătorilor sau tutorilor în educație și stabilirea de parteneriate în relația familie-școală din mediul rural;
• Asigurarea accesului la educație echitabilă grupurilor de elevi defavorizați sau vulnerabili;
• Creșterea motivației de a invăța și formarea unei atitudine pozitive fată de școală și învățare în randul elevilor;
• Dezvoltarea spiritului şi parteneriatului comunitar, a spiritului civic, implicarea și învățarea elevilor în activități cetățenești și de responsabilitate socială;
• Colaborarea și întreținerea relațiilor cu alte asociaţii, instituții de invățământ, asociații profesionale, instituții de stat, persoane fizice si juridice fundaţii şi organizaţii neguvernamentale, din România sau din alte ţări, pentru realizarea de activităţi comune conforme scopurilor si obiectivelor Asociatiei ,,Educația la Sat” , inclusiv pe calea afilierii Asociatiei ,,Educația la Sat” la alte organisme naţionale şi internaţionale.

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular