ASOCIATIA DOG ASSIST

Suntem o echipă multidisciplinară de oameni și căței sufletiști
căreia i s-a dovedit că interacțiunea dintre om și animal are
capacitatea de a schimba vieți.
De a îi face pe ambii să dea din codiță de bucurie.

Această concluzie ne-a motivat să punem pe picioare o întreagă
paletă de activități care să contribuie la dezvoltarea din punct de
vedere psiho-emoțional, cognitiv, social, educațional şi cultural
a beneficiarilor. Activitatea noastră principală este de a acorda copiilor și adulților care suferă de diverse afecțiuni (depresie, anxietate, tulburări de stres post-traumatic, tulburări de spectru autist etc.) terapie asistată de animale, prin echipe formate din psihoterapeuți, conductori canini și câini special pregătiți.

Ajută-ne să oferim zâmbete în continuare!

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular