Asociaţia "De profesie, OM"

Motto:Cu omenie, punem în armonievorbele cu faptele!Şi astfel, susţinem omenia şi însufleţim România!Cine suntem ? Un grup de oameni energici care ne-am îndreptat paşii şi gândurile bune cătrechemarea de a însufleți o asociație cu care săgarantăm că: Omul de omenie nu rămâne singur! Ce proiecte au nevoie de încurajare şi finanţare?1. "Om de omenie - Nu-l lăsăm singur!"2. "Rezonăm cu tinerii - Stimulăm creşterea încrederii!"3. "Copiii speciali - Cresc cu nevoi speciale!"4. "Zâmbim la Bătrâneţe - Te alungăm singurătate şi tristeţe!" 5. "Ajutor, poluare! - Fii om, iubeşte natura înconjurătoare." 6. "Inimă bună - Împreună cu o inimă bună!" 7. "Romania Fighting - Asociem sportul cu voluntariatul şi astfel, românul câştigă!" Cum putem merge mai departe cu proiectele noastre? 1. Urmăriţi evenimentele noastre şi nu ezitaţi să participaţi. 2, Donaţi resurse materialesau financiarecătre asociaţia noastră. 3. Menţionaţi proiectulpentru care donaţi în conturile sociaţiei, RON: RO84BTRLRON CRT0431458801 EUR: RO34BTRLEUR CRT0431458801Asociaţia "De profesie, Om" îşi prezintă activitatea online la adresele:1. https://www.facebook.com/deprofesieom/ pagina cuprinde evenimentele şi activităţile asociaţiei 2. https://www.facebook.com/groups/InimaBunaImpreunaCu OInimabuna/Grupul este creat pentru a stimula donarea de sânge şi solidaritateamanifestată prin voluntariat. 3. https://www.facebook.com/groups/ AmUnDarSuntVoluntar/ Este un grup destinat celorimplicaţi în activităţile specifice ONG-urilor cu scopul de a impulsiona parteneriatele între ONG-uri dar, şi pentru caoamenii pasionaţi de solidaritateaumană să descopere rapid evenimentele propuse de ONG-uri, Vă mulţumim! Împreună, cu omenie biruim.* Spaţiul pus la dispoziţie pentruDate asociaţie este insuficient şi prin acest mod de scriere amfăcut un compromis pentru a obţine o vizibilitateaatât pe mobil, cât şi pe desktop.

Website:
www.deprofesieom.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular