COSI (Civic Orientation and Social Integration)

COSI (Civic Orientation and Social Integration – Orientare Civică și Incluziune Socială) este o organizație non-guvernamentală și non-profit care are ca scop principal promovarea incluziunii sociale a copiilor, tinerilor si adulților cu posibilități limitate sau nevoi speciale. ONG-ul urmărește să combată fenomenul excluderii de orice tip prin actiuni sociale si evenimente de ridicare al nivelului de constientizare.

În ceea ce privește activitățile pe plan social, obiectivele principale includ ajutarea persoanelor sau grupurilor dezavantajate să depășească situațiile problematice oferindu-le asistență în încercarea de a obține un nivel de trai decent.

Pe plan civic, organizația interacționează cu tineri la nivel local și național, lucrând permanent pentru a introduce educația non-formală cu scopul de a promova și stimula gândirea critică și creativă, noi forme de educare și învățare, astfel oferindu-le indivizilor oportunitatea de a deveni cetățeni activi și orientați către schimbare.

Așadar, COSI își propune să prevină cercul vicios al excluderii sociale de orice natură.

Website:
www.cosiromania.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular