CORVINUL 1921 HUNEDOARA

Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara este clubul-simbol al municipiului Hunedoara. Fondat în urmă cu peste 100 de ani, clubul nostru se numără printre cele mai sonore nume din fotbalul românesc, având la activ mai multe participări în prima divizie de fotbal a țării, precum și în Cupa României, acolo unde este finalista ediției din 2023/2024. În plus, Corvinul a evoluat și în Cupa UEFA, în sezonul 1982-1983, grație celei mai bune clasări din istoria clubului, în prima ligă, locul trei la finele sezonului 1981-1982. Este clubul care a dat fotbalului românesc nume importante precum Michael Klein, Ioan Andone, Mircea Rednic, Romulus Gabor, Ioan Petcu, Florea Văetuș, Dorin Mateuț sau Bogdan Lobonț, jucători care au evoluat, de-a lungul timpului și pentru echipa națională a României.

Website:
fccorvinul1921.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular