Asociația Code for Romania - Codează pentru România

Cu fiecare linie de cod, construim România pe care ne-o dorim. Și nu numai: sprijinim milioane de oameni construind tehnologie, soluții digitale fără precedent. Am creat infrastructură pentru alegeri libere și corecte și am transparentizat procesul electoral prin MonitorizareVot și RezultateVot. Ecosistemul Covid-19 a asistat peste 16 milioane de români de pretutindeni, iar de la izbucnirea crizei din Ucraina am sprijinit 1,5 milioane de refugiați prin ecosistemul de asistență umanitară dopomoha.ro.

În spatele fiecărei soluții Code for Romania stă o muncă fără precedent de cercetare și proiectare. Nu poți construi soluții pentru problemele pe care nu le înțelegi. De șase ani, desfășurăm cel mai mare proiect de cercetare din istoria recentă a României, analizând 38 de teme esențiale pentru noi toți, de la sănătatea mamei și a copilului la managementul deșeurilor și de la violența domestică la accesul la educație. Zeci de mii de ore de cercetare și de muncă de teren.

Cu ajutorul tău, putem construi și mai multă infrastructură civică!

Website:
www.code4.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular