Asociatia Clujul Cultural

Asociaţia Clujul Cultural este o asociaţie înfiinţată pentru promovarea manifestărilor culturale, artistice, a informaţiilor de ordin cultural. Asociaţia are are ca punct de start unicul site de cultură din Cluj, intitulat clujulcultural.ro, care are deja o vechime de peste 5 ani. Asociaţia îşi propune activităţi de promovare a culturii în toate sensurile ei care să reflecte tradiţia multiculturală şi pluriconfesională a Clujului, pe care le poate oferi municipiul şi judeţul Clujul. Siteul clujulcultural.ro, platforma media a Asociaţiei, a organizat deja o serie de activităţi culturale cu impact major public, cum ar fi ciclul Serile Clujul Cultural şi, mai ales, primele cinci ediţii ale Festivalului Internaţional Cluj Blues Fest 2014-2019 , precum și primele două ediții ale Cluj Folk Fest.

Website:
www.clujulcultural.ro, www.clujbluesfest.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular