Asociatia Cluj Tango Orchestra

"Cluj Tango Orchestra" este prima Orchestra de tango argentinian din Transilvania, formata din muzicieni romani. Toti membrii acesteia sunt muzicieni profesioniști membrii ai Filarmonicii de Stat Transilvania sau al Operei Naționale din Cluj Napoca, sau profesori ai Colegiului de muzica " Sigismund Toduța ".Cu o bogata experienta scenica și concertistica,pe scenele Filarmonicilor din tara și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate, aducem în fata publicului larg o fărâmă din frumusețea și magia muzicii de tango argentinian.Înființată în anul 2019 , din dragoste pentru muzica și pasiune pentru tango, aceasta devine în scurt timp un etalon muzical al tango ului argentinian în România.Concertează sub patronajul Ambasadei Republicii Argentina în România.Tango ul este un bun cultural universal și face parte din patrimoniul UNESCO.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular