Clubul de Turism si Ecologie TRANSMONT Fagaras

Clubului de Turism si Ecologie Transmont Fagaras s-a constituit legal ca organizatie non-guvernamentala, non-profit, apolitica prin Hotarirea judecatoreasca 3129/11.12.2001 si este înscris în registrul asociatiilor şi fundatiilor la nr . 8/2000. Rolul asumat de C.T. E Transmont este acela de promovare a turismului si a valorilor cultural-istorice ale Tari Fagarasului , organizarea de tabere si concursuri , de educare a tinerilor în spiritul dragostei fată de natura, protectia mediului şi ajutor umanitar. Pentru inderplinirea acestor principii am implicat in activitatile noastre in cei 17 ani de activitate ,atit membri clubului cit si tineri ,eleve si elevi , din scolile,colegiile si liceele din Fagaras si Tara Fagarasului , care sa acumuleze noi cunostinte , sa activeze in mod organizat , sa isi dezvolte simtul de lucru in grup si nu in ultimul rind sa socializeze cu membri altor organizatii .
Asociatia detine o pagina de protectia mediului pe care militeaza pentru salvarea padurilor . a apelor de munte unde am reusit declansarea infrigementului pe riurilr Dejani - Lupsa si Vistisoara. .

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular