Clubul de ecolgie și turism Moldavia Pașcani.

Clubul de Ecologie şi Turism MOLDAVIA este o organizaţie apolitică, non-profit, democratică, umanitară şi pacifistă, care are ca misiune apărarea şi promovarea principiilor ecologiste pentru protecţia reală şi activă a mediului înconjurător.

Grupurile ţintă ale C.E.T. Moldavia sunt comunităţile locale din zona Municipiului Paşcani, în special copiii şi tinerii.

Data înfiinţării: 7 martie 1995 – asociaţie - conform Legii nr. 21/1924 (anexa 1).

C.E.T. Moldavia are trei mari obiective:

Atragerea cetăţenilor în activităţi de participare şi acţiune publică – implementarea conceptelor de viaţă asociativă;
Promovarea unui turism civilizat şi ecologic – răspândirea de informaţie ecologică si turistică;
Trezirea conştiinţei publice referitor la problemele de mediu – răspândirea principiilor cu privire la importanţa comunităţilor locale pentru dezvoltarea durabilă a regiunii.Organizaţia a desfăşurat diferite tipuri de activităţi:

Informative – editarea Buletinului Informativ, a diferitelor pliante, afişe şi mape cu materiale educative, finanţate de: R.E.C. Romania, D.J.T.S. Iaşi şi Fundaţia pentru Parteneriat;
Activităţi practice – tabere ecologice Moldavia Ecotur, activităţi de igienizare, concursuri ecoturistice: finanţate de AIDRom, D.J.T.S. Iaşi şi sponsori locali;
Campanii locale de mediu – finanţate de Milieukontakt Oost Europa, DJ.T.S. Iaşi şi R.E.C. România;
Educaţie ecologică – cu finanţare: Fundaţia pentru Parteneriat şi R.E.C. România;
Crearea unei reţele a O.N.G. - urilor de mediu din Moldova pentru protecţia ecologică a râului Siret: Siretul - un râu European cu finanţare: R.E.C. România, Milieukontakt Oost Europa şi programul Phare Tacis pentru Democraţie;
Conferinţa O.N.G. – urilor de mediu din Moldova şi Republica Moldova –finanţată de Banca Mondială – Misiunea Permanentă în România.

Website:
www.facebook/cetmoldavia.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular