Club Sportiv Municipal Politehnica Iasi

CSM Politehnica Iaşi continuă frumoasa tradiţie de 75 de ani a fotbalului în Copou, echipa fanion a oraşului şi a Moldovei marcând epocile prin numele importante de jucători formaţi care au ajuns să reprezinte echipele naţionale şi grupări celebre din Europa, conferind mândrie și bucurie suporterilor care trăiesc în alb-albastru.

În ultimii ani, am bifat prima participare intr-o competiție continentală și ne-am calificat, în premieră pentru o echipă din regiune, în playoff-ul Ligii I. Iar acum, CSM Politehnica are o nouă conducere administrativă prin revenirea fostului căpitan Ciprian Paraschiv, cu experiența anilor de top management al Federației Române de Fotbal. Antrenor principal este Mircea Rednic, tehnician cu un palmares impresionant.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm acest simbol, CSM Politehnica Iaşi, iar împreună să ne bucurăm atât de performaţele sportive, pe care le proiectăm chiar la nivel internațional, cât şi de impactul activității noastre asupra comunității.

CSM Politehnica Iaşi este acum o familie deschisă tuturor celor care ne împărtășesc viziunea și care cred în proiectul nostru. Împreună vom reconstrui şi consolida un club reper pe harta fotbalului!

Suntem la începutul unei evoluții, iar Poli e azi un copil care vine cu toată moștenirea importantă a părinților săi, adică tradiția și responsabilitatea istorică a acestui club. Ca orice copil care urmează să crească și să își depășească predecesorii, Poli are nevoie de susținerea celor care o iubesc și care se regăsesc în sângele alb-albastru al Moldovei!

Website:
www.politehnicaiasi.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular