Asociatia Club Sportiv Best Ride

Clubul Best Ride este un ONG nonprofit care activează în zona curselor de offroad, rallyraid, anduranță, îndemânare, super slalom, raliuri și alte sporturi motorizate. Clubul are ca obiectiv promovarea și dezvoltarea sporturilor cu motor într-un mod responsabil și sustenabil.Echipa de membri a Clubului Best Ride este formată din pasionați ai sporturilor motorizate, care au o experiență vastă în domeniu și care împărtășesc valorile comune de fair-play, respect, integritate și pasiune.Clubul organizează competiții și evenimente dedicate sporturilor motorizate, precum cursele de offroad, rallyraid, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori. De asemenea, Clubul are și programe de formare și instruire pentru cei care doresc să învețe mai multe despre aceste sporturi și să devină piloți mai buni.Pe lângă activitățile sportive, Clubul Best Ride este, de asemenea, implicat în proiecte sociale și de mediu, cu scopul de a promova o atitudine responsabilă și sustenabilă față de sporturile cu motor. D Clubul isi doreste sa organizeze campanii de curățenie și de împădurire, și susține proiecte de dezvoltare durabilă în comunitățile locale.Clubul Best Ride este o organizație dedicată dezvoltării și promovării sporturilor motorizate, cu o abordare responsabilă și sustenabilă.

Website:
club.bestride.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular