Asociația Centrul de Investigații Media

Centrul de Investigații Media a apărut din nevoia de informații reale, verificate și relevante, care sa contrasteze cu marea de fapt divers în care se zbate neputincioasă media romanească.Sintem siguri ca exista oameni interesati de lucrurile mai complicate, pe care presa “mare” de la noi nu le poate aborda sau evita sa o faca de teama ca si-ar putea pierde consumatorii. Acesti oameni, care vor cu adevarat informatii, nu kitsch, sint targetul proiectului nostru.Dupa un an in care am lucrat in acest proiect exclusiv voluntar, Centrul de Investigatii Media a devenit, in ultimele zile ale lui 2013, o asociatie in sensul legii romanesti, fiind inregistrata sub numarul 151/12.12.2013 prin hotararea Judecatoriei Sectorului 6.În acești ani, organizația a publicat anchete de presă care au dus la demisii în Guvern sau la începerea unor dosare penale.Dincolo de investigațiile punctuale care au adus la suprafață legături ascunse, afaceri cu iz penal sau povești neștiute din viața și mai ales opera puternicilor zilei, organizația noastră s-a ocupat de câteva chestiuni sistemice: recuperarea prejudiciilor produce de cei condamnați pentru că au furat de la stat sau relele tratamente la care sunt supuși cei mai vulnerabili dintre noi, adică oamenii cu dizabilități plasați in grija statului.Investigațiile noastre au fost premiate în repetate rânduri la concursurile de profil.Echipa editoriala este condusa de Ovidiu Vanghele, jurnalist cu peste 17 ani de experienta in presa centrala.

Website:
www.investigatiimedia.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular