CeSIP

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) este o organizație non-profit care își propune să reducă decalajul dintre educația formală academică și societatea civilă.CeSIP are următoarele obiective:- Dezvoltarea societății civile - prin diverse proiecte si inițiative civice CeSIP își propune să contribuie la dezvoltarea societății civile și politice într-o Românie democratică: oferirea de consiliere în zonade specializare a asociatiei, implementarea proiectelor, organizarea de cursuri de formare, seminarii, conferințe, dezbateri publice și alteactivități de conștientizare a publicului.- Dezvoltarea unor forme alternative de educație și gândire critică - CeSIP organizează cercuri de studiu pe diverse teme, pentru a acoperi lacune ale sistemului educațional actual. Subiectele cercurilor pot variaza în funcție de nevoile participanților.- Dezvoltarea cercetării științifice - asociația încurajează formarea de echipe interdisciplinare în scopul dezvoltării unor proiecte de cercetare.

Website:
cesip.eu

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular