Asociația Centrul Local ”Axente Sever Alba Iulia” -ONCR

Domeniul fundamental în care activăm este educația – și suntem conștienți că investiția în educație cere stabilitate, continuitate și perseverență – calități fără de care grupul nostru n-ar putea să aibă realizările pe care le are. În același timp, facem permanent planuri pe termen lung prin care să devenim mai buni și mai stabili în comunitate.Campurile, acțiunile și ieșirile constituie o parte importantă din ce facem cu și pentru membrii noștri, un element important al programului cercetășesc sunt și întâlnirile săptămânale cu patrulele și unitățile noastre, care asigură continuitatea activității noastre și întăresc angajamentul cercetașilor de a-și urmări dezvoltarea personală. În 2019 am deschis primul Centru Cercetășesc la Alba Iulia, iar din acest an ne dorim să investim în echipamente și activități care să vină în ajutorul copiilor și tinerilor cercetași.Cercetașii din Alba Iulia vă sunt recunoscători pentru susținerea pe care ne-o oferiți!

Website:
albascout.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular