Asociația Centrul Local ”Axente Sever Alba Iulia” -ONCR

Domeniul fundamental în care activăm este educația – și suntem conștienți că investiția în educație cere stabilitate, continuitate și perseverență – calități fără de care grupul nostru n-ar putea să aibă realizările pe care le are. În același timp, facem permanent planuri pe termen lung prin care să devenim mai buni și mai stabili în comunitate.

Campurile, acțiunile și ieșirile constituie o parte importantă din ce facem cu și pentru membrii noștri, un element important al programului cercetășesc sunt și întâlnirile săptămânale cu patrulele și unitățile noastre, care asigură continuitatea activității noastre și întăresc angajamentul cercetașilor de a-și urmări dezvoltarea personală. În 2019 am deschis primul Centru Cercetășesc la Alba Iulia, iar din acest an ne dorim să investim în echipamente și activități care să vină în ajutorul copiilor și tinerilor cercetași.

Cercetașii din Alba Iulia vă sunt recunoscători pentru susținerea pe care ne-o oferiți!

Website:
albascout.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular