Centrul de Voluntariat Resita

Centrul de Voluntariat Reșița (CVR) este înființat în 2006, ca un centru de resurse de voluntariat care cumulează o largă varietate de experiențe în domeniul serviciilor oferite de sectorul neguvernamental, în mare parte de educație nonformală. Centrul susține tinerii voluntari corelând oferta şi cererea de voluntari în Reșița, sprijinind în acest fel atât dezvoltarea comunității cât şi dezvoltarea personală a celor implicați.Din 2007 Centrul de Voluntariat Reșița este membru al Rețelei Naționale a Centrelor de Voluntariat din România, din 2008 membru al rețelei internaționale Youth Express Network, iar din 2012 al Centrului European de Voluntariat de la Bruxelles (The European Volunteer Centre), în Rețeaua Română de Educație Nonformală și din 2014 în VOLUM - Federația Organizațiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România. Aceste afilieri adaugă experienței noastre locale, o importantă şi constantă dimensiune națională şi europeană.Obiectivele CVR sunt promovarea educației nonformale prin munca de voluntariat și sprijinirea capacității ONG-urilor de a oferi servicii de voluntariat în comunitate.

Website:
voluntariat-resita.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular