Asociația CED România - Centrul de Excelență prin Diversitate

Prin acțiuni de informare, conștientizare, educație și formare, ne propunem să contribuim la creșterea gradului de accesibilitate a mediului fizic și virtual astfel încât persoanele cu dizabilități să aibă acces în condiții de egalitate de șanse și nediscriminare în raport cu ceilalți membri ai comunității la administrație, educație, cultură, turism, activități sportive și recreaționale.Am dezvoltat aplicația AUDARA, prin care realizăm evaluarea accesibilității fizice, a serviciilor disponibile pentru persoane cu diverse tipuri de nevoi speciale și a site-urilor web ale muzeelor. Aplicația procesează peste 300 de parametri rezultați din cadrul legal aplicabil în România și generază un raport de constatare a gradului de accesibilizare la data vizitei, care are scopul de a ajuta managementul muzeelor să ia decizii cu privire la îmbunătățirea accesibilității.Realizăm servicii de educație non-formală pentru personalul muzeelor pe care le evaluăm cu ajutorul aplicației AUDARA, contribuind astfel la crearea unor condiții favorabile participării incluzive la activități culturale.

Website:
www.ced-romania.org.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular