Asociata Borsika Neptancegyuttes

Ansamblul de dans popular Borsika a fost inființat în anul 2016, când am început inițierea copiilor în vârstă de 5-8 ani în jocurile și dansurile populare maghiare. În toamna anului 2017, datorită interesului tot mai mare, echipa noastră a crescut la 2 grupe de vârstă, astfel ca de atunci avem grupă separată pentru copii cu vârste de 8-12 ani. Azi inițierea copiilor se desfășoară deja pe 3 grupe, de două ori pe săptămână. În total 140 de copii sunt pregătiți săptămână de săptămână de coregrafii-dansator Ansamblului Mureșul: Törzsök Zsuzsánna și Kovács Szabolcs. Ei încearcă să îndrăgească cu copii dansul popular maghiar din Transilvania, de a se bucura împreună prin dans, să-i învețe obiceiurile, dansurile și cântecele populare maghiare, pe care strămoșii noștri ne-au lăsat ca moștenire.

Website:
www.borsikams.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular