Asociata Borsika Neptancegyuttes

Ansamblul de dans popular Borsika a fost inființat în anul 2016, cu sprijinul Ansamblului Artistic Mureșul, când am început inițierea copiilor în vârstă de 5-8 ani în jocurile și dansurile populare maghiare. În toamna anului 2017, datorită interesului tot mai mare, echipa noastră a crescut la 2 grupe de vârstă, astfel ca de atunci avem grupă separată pentru copii cu vârste de 8-12 ani. Din toamna acestui an, inițierea copiilor se desfășoară deja pe 3 grupe, de două ori pe săptămână, în sala de spectacol închiriată de la Ansamblului Artistic Mureșul. În total 130 de copii sunt pregătiți săptămână de săptămână de coregrafii-dansator Ansamblului Mureșul: Törzsök Zsuzsánna și Nagy Levente Lehel. Ei încearcă să îndrăgească cu copii dansul popular maghiar din Transilvania, de a se bucura împreună prin dans, să-i învețe obiceiurile, dansurile și cântecele populare maghiare, pe care strămoșii noștri ne-au lăsat ca moștenire.

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular