Asociatia BookLand

Asociatia BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural pentru a le asigura sansa la o educatie de calitate. Cu sprijinul Partenerilor care ne sustin cu produse/servicii si avand drept motto “IMPREUNA CONSTRUIM OAMENI”, am reusit sa modernizam 14 scoli in 2020, renovandu-le si dotandu-le cu centrale termice, calorifere, usi, geamuri, parchet, produse curatenie, bancute, table, multifunctionale, calculatoare, videoproiectoare si carti.

Asociația BookLand, infiintata acum 10 ani, si-a asumat pe termen lung misiunea de a renova anual minimum 10 institutii de invatamant din mediul rural. Scopul campaniei noastre este sa asiguram condiții decente elevilor si profesorilor pentru desfasurarea procesului educational prin renovarea si dotarea scolilor din mediu rural. Obiectivul Asociatiei BookLand este ca, pana la finalul anului 2021, 23 scoli din mediul rural sa fie cat mai aproape de standardele unei institutii care valorifica potentialul elevilor. Si copiii din mediul rural merita o sansa reala la o educatie performanta in scoli renovate si dotate corespunzator!
Daca vrei sa contribui si TU la un viitor mai bun pentru copiii din mediul rural, poti sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/, sa completezi Formularul 230 sau sa trimiti un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 donand astfel 2 euro lunar pentru normalitatea in educatie! Iti multumim!
*pentru a completa formularul trebuie sa ai instalata aplicatia Adobe Reader (https://get.adobe.com/ro/reader/)

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile care a vizitat anual peste 40 orase.

Taberele Coolturale BookLand si Conferintele BookLand Evolution au devenit extensii naturale ale brandului cultural, platforma http://www.inpractica.ro/ completand abordarea socio-educationala asumata.

In cele 6 editii, Conferintele s-au intalnit cu peste 100,000 tineri carora peste 2,000 speakeri le-au oferit cele mai bune sfaturi si recomandari. Iar in cadrul celor 8 editii ale Taberelor, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!”, peste 1,300 tineri au fost incurajati prin workshop-urile zilnice sustinute de profesionisti sa pretuiasca timpul liber si echilibrul fin dintre distractie si educatie.

Renovand scolile din zonele defavorizate reusim anul acesta sa schimbam in bine viitorul elevilor din 23 scoli rurale!

Website:
www.book-land,ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular