Asociația Bis

ONG-ul BIS există din punct de vedere juridic din anul 2009. Echipa care a format acest ONG avea activitate în domeniul teatrului independent din toamna anului 2006.În prezent echipa BIS înseamnă un număr de 13 persoane (artiști, tehnicieni, marketing & pr).În fiecare an proiectele BIS sunt posibile cu aportul unui grup important de voluntari (între 20 și 30 de tineri).Principalele proiecte BIS sunt:- Festivalul 25 de ore de teatru non-stop (un festival al teatrelor independente).Prima ediție a avut loc în martie 2011.- Teatrul din Cartier (un proiect de teatru comunitar).Prima ediție a avut loc în anul 2015. Inițial cartierul a vizat cartierele Sibiului, oamenii care nu ajung în mod normal la teatru, în sălile de spectacol. Cu timpul ne-am adresat și mediului rural, organizând spectacole, concerte și ateliere în sate din apropierea Sibiului.- Stagiunea de vară de la Grădina BISBIS Teatru dispune de un spațiu în aer liber, un hub cultural în care an de an au loc evenimente.

Website:
respirateatru.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular