Asociatia Benefacto

Povestea Asociatiei Benefacto a inceput cu o vizita la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei-judetul Salaj, urmata de un mail intre prieteni. Si e-mailul a circulat si a circulat… Si a atins sufleteste zeci de prieteni, a facut noi prieteni, a mobilizat colegi si vecini, si colegii au mobilizat prieteni, totul pentru ei: copiii de la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei. Din lipsa de fonduri, copiii primeau scutece de unica folosinta o data pe saptamana, in restul timpului fiind schimbati cu scutece din panza, care erau spalate. Acestea erau extrem de incomfortabile si le provocau rani.Timp de 3 ani am asigurat scutece de unica folosinta pentru 30 de copiii cu varste intre 0 si 3 ani din acest centru, sensibilizand autoritatile sa aloce bani regulat pentru aceasta nevoie primara. Treptat, ne-am indreptat atentia si spre grupele de varste mai mari adresand prin actiunile noastre probleme legate de educatie, orientare personala si profesionala, integrare sociala dupa iesirea din mediul institutionalizat.Treptat, odata ce problema cu scutecele de unica folosinta a fost rezolvata ne-am indreptat atentia si spre grupele de varste mai mari adresand prin actiunile noastre probleme legate de educatie, orientare personala si profesionala, integrare sociala dupa iesirea din mediul institutionalizat.In acesti 8 ani am bifat peste 50 de campanii si proiecte in spijinul copiiilor din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si nenumarate zambete de copiii.Avem planuri mari si speram sa putem conta pe voi pentru transformarea lor in realitate: vrem sa contribuim lapte praf de calitate mai buna pentru bebelusi, suport pentru atelierele vocationale ale celor mai mari, excursii care sa le largeasca orizontul, programe educationale.

Website:
Www.benefacto.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular