Asociatia Bee Active

Asociatia Bee Active a fost creată de tineri pentru tineri. Ne-am înfiinţat în 2010, după ce am fucţionat un an ca şi grup informal de initiativă.Misiunea noastră este să oferim tinerilor oportunităţi de dezvoltare pe care noi nu le-am avut şi să arătăm că de cele mai multe ori cu puţine resurse şi cu mai puţin effort decât ne-am imagina putem schimba multe în jurul nostru.In prezent actionam in 3 directii:1. Programul YouthBank Timisoara - este un program administrat de catre un grup de adolescenti, selectati si instruiti in acest scop, si urmareste: constituirea, promovarea si administrarea transparenta a unui fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni. Este un mecanism prin care sunt incurajate comportamente ale tinerilor legate de: filantropie, initiativa civica, responsabilitate.2. Programul Baschet pentru Timisoara - program iniţiat de iubitori de baschet. Ne propunem să ne implicăm pe termen lung pentru a putea să ne atingem obiectivele principale: să ne asigurăm că în Timișoara baschetul poate fi practicat în condiții foarte bune de către oricine își dorește să ne asigurăm că se dezvoltă o comunitate activă și implicată în jurul acestui sport3. LARP Timisoara - promovarea conceptului de LARP in Timisoara in mod direct si indirect in intreaga tara.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular