Asociatia Ceangailor Barsa

HU: A Barcasági Csángó Egyesület (hivatalos nevén Asociația Ceangăilor Bârsa) 1991-ben alakult Négyfaluban (Săcele), Brassó megyében, helyi értelmiségiek és vállalkozok indítványozására. Fő célkitűzése a barcasági magyar oktatás támogatása. Ugyanakkor céljai közé tartozik a barcasági csángók hagyományainak, kultúrájának ápolása és tovább adása, valamint a régió promoválása.RO: Scopul Asociației este de a sprijini procesul educațional, moral și material ce se desfășoară în școlile cu predare în limba maghiară din Țara Bârsei: Săcele,Tărlungeni, Zizin, Purcăreni, Crizbav și Satu Nou. Asociația se ocupă prioritar de activitatea educațională de la Liceul Zajzoni Rab István din mun. Săcele, fiind inființată cu scopul de a asigura cadrul juritic pentru acțiunile și proiecte acestei instituții de învățământ.Asociația în același timp organizează activități culturale, științifice, profesionale și educaționale în rândul cetățenilor din cadrul comunităților ceangăilor din Țara Bârsei.

Website:
www.barcasagicsangoalapitvany.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular