Asociatia START pentru AUTISM

Centrul START raspunde nevoilor copiilor cu autism, ADHD si Sindorm Down din zona Campulungului, oferind servicii psihologice care produc schimbare, ajutand astfel la recuperarea lor

In prezent ajutam saptamanal un numar de 56 de copii, care prin terapie se pot recupera si au sansa la o viata mai buna.

Centrul START este dedicat educației copiilor cu autism, bazat în principal pe analiza comportamentală aplicată - Applied Behavior Analysis (ABA), care are recunoaștere internațională și cele mai bune rezultate în intervenția pentru copiii cu TSA. Fiecare copil din Centrul START are un program personalizat de intervenție, realizat în urma evaluării nevoilor sale individuale, pentru a se integra social și în școală.

Scopul nostru este sa aducem speranta și schimbare in viata familiilor si a copiilor cu nevoi speciale din zona Campulungului.

Impreuna schimbam vieti!

Website:
centrulstart.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular