ASOCIATIA TARA TINERILOR UNITI

Asociatia Tara Tinerilor Uniti (ONG ATTU) este o organizatie nonguvernamentala infiintata in luna mai 2014, care isi propune sa sprijine grupurile sociale defavorizate din Romania si să reducă riscul abandonului scolar.

In cei 6 ani de activitate, am reusit sa dezvoltam proiecte socio-educationale in 32 de localitati din Romania.
Prin campaniile noastre, am ajutat peste 6.000 de beneficiari prin acordarea de sprijin material, consiliere sociala, organizarea de activitati educationale de tip nonformal, dezbateri cu parintii pe tema importantei educatiei si sesiuni de feedback impreuna cu cadrele didactice.

Cu ajutorul voluntarilor si al partenerilor nostri, aducem speranta in fiecare an copiilor din mediile defavorizate si, prin reducerea abandonului scolar, le dam sansa unui viitor mai bun.

Website:
ongattu.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular