Astroclubul Bucuresti

Astroclubul Bucuresti este o organizatie non profit a astronomilor amatori din Bucuresti si nu numai. Avem membri raspinditi pe tot mapamondul ca de ex in Noua Zeelanda, Australia, Franta, Spania, Anglia, Bulgaria etc. Activitatea de baza consta in observatii astronomice vizuale, astrofotografie, expeditii astronomice, tabere de astronomie, spectroscopie si nu in ultimul rind colaborare cu astronomii profesionisti in vederea publicarii de articole stiintifice in reviste de specialitate.
De asemenea organizam si cursuri de astronomie pentru publicul interesat. O parte din fostii cursanti au devenit astronomi profesionisti si lucreaza la cele mai faimoase observatoare astronomice din lume.
Avem ca obiectiv principal si popularizarea astronomiei pentru cei interesati de acest domeniu.
Organizatia noastra a fost reifiintata in anul 1990 luna martie cind a preluat traditia primei Societati Astronomice Romane din anul 1908 la initiativa lui Victor Anestin si avindu-l ca prim Presedinte pe Amiralul Vasile Urseanu. Sigur ca intre timp astronomii amatori din Bucuresti s-au reorganizat in anul 1968 sub forma Astroclubului Central Bucuresti.
Insa , dupa revolutia romana din decembrie 1989 amatorii de astronomie s-au reorganizat rapid tinind seama de noile reglementari legale in domeniu.

Website:
astroclubul.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular