Asociația Culturală Gabriela Ionescu și Slavomir Popovici

Asociația Culturală Gabriela Ionescu și Slavomir Popovici are ca activitate principală organizarea ART200, festivalul internațional de film queer. ART200 își propune să încurajeze arta, și în special, cinematografia, făcută de persoane din comunitatea LGBTQIA+. Credem în autoreprezentare și în puterea artei de a arăta complexitatea identităților queer. Ne propunem să ne concentrăm în special pe subgrupurile marginalizate sau mai puțin vizibile din interiorul comunității. În fiecare an, în cadrul ART200 se desfășoară o tabără de film queer, două ateliere de literatură (unul de proză, unul de poezie), concursul "Queer the Pitch", prin care finanțăm două proiecte de film din comunitate, precum și proiecții de film tematice și discuții. În fiecare an lansăm și Mad Pride, o antologie de texte pe tema sănătății mentale, în colaborare cu Mad Pride România, precum și o antologie de literatură queer cu textele rezultate din atelier.

Website:
art200.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular