Asociatia Prodocens Media

Asociația PRODOCENS este o organizație non-profit care se adresează vorbitorilor de limbă română prin intermediul celor mai noi metode de comunicare în masă, având ca scop primordial apărarea şi promovarea valorilor creştine prin media.

Acest proiect s-a născut din viziunea personală de a întemeia o organizație care să răspundă acestor provocări specifice vremii în care trăim, publicul fiind comunitatea românească de pretutindeni, de orice confesiune sau apartenenţă religioasă. Prin ceea ce face Platforma PRODOCENS Media pune la dispoziție diverse resurse cu scopul de a oferi o alternativă pozitivă la subcultura și nonvalorile promovate din ce în ce mai agresiv.

Suntem convinși că valorile creştine fac parte din valorile fundamentale ale poporului român, iar aplicarea lor în actualitatea românească dominată de incertitudine ṣi conflicte poate să conducă la obţinerea echilibrului etic și spiritual atât de necesar. De asemenea, se observă nevoia de a identifica şi promova persoane si iniţiative noi care să reflecte o perspectivă creştină coerentă şi relevantă în viaţa publică.

Se simte tot mai acut nevoia unei comunităţi de creştini care să influenţeze societatea românească, implicându-se la diferite niveluri în societatea civilă, viaţa socială, politică şi administrativă, care să răspundă problemelor societăţii prin identificarea și aplicarea de soluţii de perspectivă creştină. Aceste persoane sunt chemate să fie „sare şi lumină” pentru semenii lor, pentru a dezvolta o abordare bazată pe valorile biblice şi ale moralei creştine.

Website:
www.prodocensmedia.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular