Asociatia pentru Dezvoltare Urbana

Noi la ADU, ne dorim o lume cu cât mai puțină injustiție sociala. Așa că suntem acei oameni care împing lucrurile în direcția pe care și tu ți-o dorești.

Majoritatea suntem oameni de film și știm că orice este posibil dacă iți dorești și ai bani. Cu tehnologia de azi poți să crezi ce lume vrei, să spui o poveste de epoca sau una SF. Ne mișca injustiția socială și atunci ne folosim experiența să creăm o lume nouă în jurul nostru, aceea pe care ne-o dorim.

Am început acum 10 ani cu activismul online ca mai apoi să trecem la offline, unde am schimbat legi. Așa am realizat cât de puternică este legătură între cele două lumi și cât sunt de dependente în mișcarea/crearea unei comunități.

Ce facem noi? Suntem niște împingători, împingem o comunitate către obiectivul dorit, îi dăm inerție. Un impuls din energia noastră, care înmulțit si folosind câteva pârghii va ... mișca munți..., nu chiar, dar oameni sau legi, da.

Milioane de View-uri, 120+ mii de euro, 5000+ ore voluntariat, 80+ parteneri, 10+ premii cam asta înseamnă în 10 ani ADU

Website:
www.procivic.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular