LUTHELO

Iesirea dintr-o relatie toxica si abuziva, marcata de violenta domestica, nu este deloc usoara. Repetarea abuzurilor fizice, emotionale, financiare si sociale o face pe victima sa-si piarda increderea si stima de sine. Dupa ce i se spune de zeci de ori ca nu e in stare de nimic si ca nu e buna de nimic, ajunge sa creada asta si nu mai vede nicio speranta de scapare.

O femeie abuzata trebuie sa stie ca are dreptul la o viata demna si linistita alaturi de copiii ei, ca exista institutii si organizatii neguvernamentale care o pot ajuta sa treaca peste criza. Primul pas este sa-si doreasca sa primeasca ajutor si sa-l ceara.

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

Membrele fondatoare ale asociatiei noastre sunt toate invingatoare ale violentei domestice. Am reusit, fiecare dintre noi, sa iesim din relatii abuzive. Stim foarte bine de ce am avut nevoie ca sa reusim si suntem gata sa oferim viitoarelor invingatoare tot sprijinul de care au ele nevoie.

Website:
www.asociatia.luthelo.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular