HÍD Egyesület / Asociatia HID

A HÍD - Szebeni Magyarok Egyesülete a magyar közösség érdekeit képviseli kulturális-, oktatási-, ifjúsági-, turisztikai- és családi ügyekben. A magyar közösség számára programokat, műsorokat és fesztiválokat szervez, amelyeket nyitottsággal mutat be a nagyközönségnek, más nemzetiségű személyeknek.
Legfontosabb eseményeink:
- HUNGARIKUM Napok
- Ars HUNGARICA
- Magyar Film Napok
- Kultúrházak éjjel nappal

RO: Asociaţia Maghiarilor din Sibiu HÍD apără şi reprezintă interesele comunităţii maghiare din Sibiu şi împrejurimi. Ca modalităţi de lucru au fost alese domeniile cultură, tineret, activităţi sociale şi nu în ultimul rând activităţi educaţionale şi pentru copii. Tot ca şi mod de abordare considerăm că parteneriatele şi strânsa colaborare cu instituţiile publice, organizaţii cu activităţi şi interese convergente, precum şi cu persoane din alte regiuni dar cu afinităţi pentru scopul nostru - pe plan local, naţional şi internaţional – trebuie să reprezinte o caracteristică importantă a existenţei asociaţiei noastre.
Cele mai importante evenimente organizate de Asociația HID:
- Zilele HUNGARIKUM
- Zilele Filmului Maghiar
- Festivalul Ars HUNGARICA

Website:
www.szeben.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular