Asociatia CAPACE CU SUFLET

Proiectul CAPACE CU SUFLET este despre forta lui „IMPREUNA”: fiecare dintre noi face un gest mic, iar impreuna aducem o schimbare in bine.Intr-o propozitie: Capace cu suflet da o insemnatate noua capacelor de plastic.In patru pasi simpli, ar fi asa:1. Strangem capace de plastic2. Revalorificam capacele prin vanzare catre firme specializate3. Sumele obtinute sunt completate de cativa donatori4. Donam sumele rezultate inspre diverse cazuri umanitare sugerate de cei implicati in proiect.Incepand din 2014, in cadrul proiectului colectam capace de plastic de tip HDPE si PP de la diverse produse si le vindem unor firme specializate in gestiunea deseurilor. Strangem doar capace deoarece raportul volum/ greutate este foarte bun si pot fi mai usor stocate si transportate fata de alte deseuri mai voluminoase. Sumele sunt mici pentru ca primim putin bani pe ele, dar totusi sunt de bani din deseuri care altfel pot ajunge in natura sau la gunoi. ... asa ca: "Think out of the TRASH box - recycle!". Un capac e mic si nesemnificativ de unul singur, dar e usor sa-l pui deoparte si sa strangi mai multe. La fel pot face familia, prietenii, vecinii, colegii tai si multi alti oameni din comunitate - si asa se strang multe capace.Practic donatiile acestea substituie o donatie individuala pe care cineva ar vrea sa o faca inspre un caz din comunitatea lui sau despre care a auzit (poate fi un vecin, un copil de la gradinita/ scoala copilului, cineva din satul bunicilor, etc.).Cumulat, in cadrul proiectului Capace cu suflet, pana la finalul anului 2021 am colectat peste 35.200 Kg capace si am donat peste 53.850 lei inspre 82 de cauze pentru a sustine eforturile familiilor de a ameliora situatia.Toate cauzele catre donam si am donat se regasesc pe paginile de Facebook, Instagram si LinkedIn. (https://www.facebook.com/capacecusuflet/)Pentru 2022 ne-am propus sa intensificam prezenta proiectului in institutiiel de invatamant si sa desfasuram activitati care sa incurajeze colectarea ambitioasei cantitati de 35 tone de capace!!! :) Banii astfel obtinuti, completati, dorim sa mearga inspre cel putin 30 de cauze umanitare.Fericirea vine din micile bucurii, dar si din micile gesturi facute de oameni cu suflet mare :)#fortaluiIMPREUNA#capacecusuflet#capacecoloratezambeteadunate#desfileteazasirecicleaza

Website:
facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular