Asociaţia Bradul, Muntele şi Neagra

Asociația "Bradul, Muntele și Neagra" (BMN) este o organizație non-profit cu o misiune dedicată integrării tinerilor în proiecte de tineret, inspirată de principiile Erasmus+. În esență, BMN transformă visurile tinerilor în realitate prin colaborare, muncă asiduă, implicare și deschidere către o lume plină de oportunități. Focalizată pe comunitatea locală de tineri, atât la nivel național, cât și internațional, asociația își propune să creeze rețele de tineret diverse, incluzând tineri, elevi, studenți, formatori, profesori și antreprenori.Cu o atenție deosebită acordată Bazinului Dornelor și fără a se limita la această regiune, BMN colaborează cu grupuri din întreaga țară, desfășurând activități în licee, universități, organizații și sectorul muncii. Într-un timp relativ scurt de activitate, BMN a facilitat mobilitatea a peste 90 de tineri și lucrători de tineret în cadrul programului Erasmus, consolidând astfel schimbul de experiență și cunoștințe între diverse medii și culturi. Asociația reprezintă un catalizator pentru transformarea aspirațiilor tinerilor în realizări palpabile, construind astfel punți de înțelegere și colaborare între generații și comunități.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular